Skip to main content

Intro Obeya Fundamentals

Eerstvolgende training:

Obeya fundamentals
23 maart 2024

Intro Obeya Fundamentals

Bekijk de video introductie over de Obeya Fundamentals training van Towson. Ontdek hoe het werkt, wat je allemaal gaat leren, wat er in het zelfstudiepakket zit en hoe je training eruit ziet. Naast het lesmateriaal krijg je ook coaching en toegang tot het Obeya café. Het is dus veel meer dan een Obeya training.

OBEYA ZELFSTUDIE CURSUS

Wanneer jij je inschrijft voor de Obeya zelfstudie cursus krijg je een zgn. digitaal zelfstudiepakket. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om het certificaat Obeya fundamentals van de Obeya Association te behalen.

COACHING INBEGREPEN

Tijdens jouw zelfstudie traject plannen we een afspraak van 90 minuten om je te coachenen te zorgen dat je zo goed mogelijk bent voorbereid. Zo ben je maximaal voorbereid om je examen succesvol af te ronden.

OBEYA CAFÉ

Wanneer je deze kennis hebt opgedaan wil je het natuurlijk ook in de praktijk brengen. En om je daarbij op weg te helpen, nodigen we je uit voor ons 2 wekelijks Obeya cafe. Hier kun je alle vragen stellen met betrekking tot Obeya. Aan ons, maar ook aan de andere deelnemers.