Skip to main content

Behaal twee Obeya certificaten in één training!


TWEE CERTIFICATEN, ÉÉN TRAINING: Unieke kans om je vaardigheden te versterken

Wil je je carrière naar een hoger niveau tillen door zowel het Obeya Fundamentals als het Obeya Builder certificaat te behalen? Profiteer van onze unieke Obeya combinatie training en behaal twee waardevolle certificaten in slechts vier avonden! Schrijf je in voor 25 mei om deze kans niet te missen!

Waarom kiezen voor de Obeya combinatie training?

Onze intensieve avondtraining biedt een unieke mogelijkheid om zowel de basis als de geavanceerde kennis van Obeya te beheersen. Hier zijn de top redenen waarom je deze training niet mag missen:

  1. Twee certificaten in één efficiënte training: In plaats van afzonderlijke trainingen te volgen, kun je nu beide certificaten behalen in één samengevoegde cursus. Dit bespaart je tijd en kosten.
  2. Interactieve sessies: De training bestaat uit vier interactieve avondblokken waar je praktische kennis opdoet en direct kunt toepassen.
  3. Expert instructeurs: Onze trainingen worden gegeven door ervaren professionals die je begeleiden door de leerstof en je voorbereiden op de certificeringsexamens.
  4. Inclusief examen en diner: Naast hoogwaardige training zijn de examens voor beide certificaten inbegrepen, evenals een diner tijdens elke sessie.

Obeya combinatie training details:

  • Data: 28 mei, 4 juni, 6 juni, en 11 juni
  • Tijd: 16:00 – 20:00 uur
  • Locatie: Vianen
  • Kosten: €2000 (inclusief diner en examen)

Wat je kunt verwachten

Tijdens de combinatie training leer je:

  • Obeya Fundamentals: De basisprincipes van de Obeya-methode en hoe je deze effectief kunt toepassen in je werk.
  • Obeya Builder: Geavanceerde technieken en methodes om je rol als Scrum Master of Product Owner te versterken.

Elke sessie is ontworpen om je kennis te verdiepen en je voor te bereiden op de certificeringsexamens. Je werkt samen met andere professionals in praktijkgerichte sessies die je vaardigheden aanscherpen en je zelfvertrouwen vergroten.

Wat deelnemers zeggen over de Obeya combinatie training

Deelnemers aan eerdere trainingen hebben de cursus als intensief en zeer waardevol ervaren. Ze hebben praktische kennis opgedaan die ze direct konden toepassen in hun dagelijkse werk, wat hun professionele groei aanzienlijk heeft versneld.

Schrijf je Nu In!

Mis deze kans niet om twee waardevolle certificaten te behalen in één efficiënte training. De inschrijving sluit op 25 mei, dus schrijf je vandaag nog in en transformeer je carrière met onze Obeya combinatie training.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 28 mei!